Donateurs

Ga naar de site van Jeugd Natuurclub De Wieden


 
 
Donateurs
De afgelopen jaren hebben we met succes het museum de opzet gegeven die we in gedachten hadden: naast "natuur"museum bieden we de ambachten uit de regio en ook kunst. U kunt allerlei cursussen volgen en we hebben vaste en wisselexposities. Ook zijn we inmiddels "huis der gemeente" en kunt u kleinschalig bij ons vergaderen. Wij verzorgen kinderfeestjes, er is een bloeiende jeugdnatuurclub en nog veel meer. Daar hebben veel mensen op een prima manier aan bijgedragen. We zijn iedereen daar heel erkentelijk voor.
We denken alweer over onze nabije toekomst. Gaan we nieuwe dingen toevoegen, vertrouwde zaken wijzigen, is er een gezonde basis voor uitbreiding, nieuwe samenwerking? We blijven onze activiteiten baseren op de hulp van velen in onze omgeving.
We bieden u de gelegenheid om ons museum tijdens de openingstijden te bezoeken en vragen u daarvoor donateur te worden voor slechts € 15,00 per jaar (voor u en uw gezin).
Uw steun is voor ons echt heel belangrijk.

Klik hier voor de machtiging.

Word bedrijfsdonateur

We bieden het bedrijf (waar u directeur of leidinggevende van bent) de gelegenheid om een bedrijfskaart aan te schaffen. Die kaart geldt voor uzelf én voor al uw medewerkers en hun gezinsleden (jonger dan 18 jaar), en u kunt gewoon gratis naar binnen. Het bedrijf is jaarlijks onze donateur en geeft aan ons de namen door van de werknemers die zo'n gratis gezinskaart krijgen. Dus medewerkers, werp eens een balletje op bij uw bedrijf, als wij contact hebben en de namen doorkrijgen, maken we verder alles klaar en u kunt uw kaart ophalen.

Informeer vrijblijvend naar de tarieven.

 

Over Schoonewelle
Schoonewelle Museum voor Natuur en Ambacht staat in Zwartsluis.
De kern van de collectie van het museum is een veelzijdige verzameling, waarin de naturaliëncollectie-Schoonewelle met diorama- en vitrinepresentatie de veelsoortigheid van de natuur van het gebied Noord-West-Overijssel en omstreken demonstreert.

Roelof Johannes Schoonewelle (1889-1960) was de grondlegger van het huidige Museum voor Natuur en Ambacht.
Als natuurliefhebber pur sang legde hij de basis voor een indrukwekkende collectie geprepareerde en opgezette dieren.
Enkele jaren geleden is Schoonewelle verbouwd tot wat het nu is: een multi-functioneel Museum voor Natuur en Ambacht waar, naast de vaste expositie, mogelijkheden zijn voor tijdelijke exposities en de uitvoering van verscheidene culturele activiteiten.

___________________________________