Donateurs

De afgelopen jaren hebben we met succes het museum de opzet gegeven die we in gedachten hadden: naast “natuur”museum bieden we de ambachten uit de regio en ook kunst. U kunt allerlei cursussen volgen en we hebben vaste en wisselexposities.

Ook zijn we inmiddels “huis der gemeente” en kunt u kleinschalig bij ons vergaderen. Wij verzorgen kinderfeestjes, er is een bloeiende jeugdnatuurclub en nog veel meer. Daar hebben veel mensen op een prima manier aan bijgedragen. We zijn iedereen daar heel erkentelijk voor.

We denken alweer over onze nabije toekomst. Gaan we nieuwe dingen toevoegen, vertrouwde zaken wijzigen, is er een gezonde basis voor uitbreiding, nieuwe samenwerking? We blijven onze activiteiten baseren op de hulp van velen in onze omgeving.

We bieden u de gelegenheid om ons museum tijdens de openingstijden te bezoeken en vragen u daarvoor donateur te worden voor slechts € 15,00 per jaar (voor u en uw gezin).
Uw steun is voor ons echt heel belangrijk.

Word bedrijfsdonateur

We bieden het bedrijf (waar u directeur of leidinggevende van bent) de gelegenheid om een bedrijfskaart aan te schaffen. Die kaart geldt voor uzelf én voor al uw medewerkers en hun gezinsleden (jonger dan 18 jaar), en u kunt gewoon gratis naar binnen. Het bedrijf is jaarlijks onze donateur en geeft aan ons de namen door van de werknemers die zo’n gratis gezinskaart krijgen. Dus medewerkers, werp eens een balletje op bij uw bedrijf, als wij contact hebben en de namen doorkrijgen, maken we verder alles klaar en u kunt uw kaart ophalen.

Informeer vrijblijvend naar de tarieven.