Expositie Siegfried Woldhek nu al succesvol

De expositie van Siegfried Woldhek is zo’n 3 weken geleden geopend en er kan nu al gesproken van een succesvolle expositie.

Bezoekers komen niet alleen uit de regio: ze komen uit een veel grotere kring rond Zwartsluis.  Dit is, gezien de bekendheid van het werk van Siegfried Woldhek niet zo verwonderlijk. Zijn vorige expositie was eind 2014 in Slot Zeist en ook deze expositie werd zeer goed bezocht.

Siegfried Woldhek is vooral bekend om zijn karikaturen van politici, die gepubliceerd zijn in de landelijke dagbladen NRC en Vrij Nederland. Naast karikaturen heeft Woldhek ook portretten van bekende schrijvers en het Koninklijk Huis, maar ook van wereldleiders zoals Poetin en Merkel. Veel van het werk van deze productieve tekenaar is te vinden op www.woldhek.nl en op Flickr vind je meer dan 1500 afbeeldingen. Bij Museum Schoonewelle hangen meer dan 100 werken, waaronder veel kunstdrukken, die voor een heel aardig bedrag aangeschaft kunnen worden.

Siegfried Woldhek organiseert regelmatig workshops in zijn atelier in Giethoorn. Wegens het succes van de expositie is er een korte workshop gepland bij Museum Schoonewelle op maandagavond 18 april a.s. Opgeven voor deze workshop is noodzakelijk.

Museum Schoonewelle, Sluuspoort, Handelskade 25, Zwartsluis. De expositie loopt nog t/m zondag 24 april 2016.