Winterkwartier 2016/2017

Avonden over Weerribben/Wieden, IJsseldelta, Olde Maten, Voorsterbos, het Reestdal, de Eese, de Bult en het Staphorsterbos. Wat een weelde, zoveel landschappen naast de deur. In het midden van dit moois ligt Zwartsluis en Sluuspoort, met een fantastische groep vrijwilligers. Zij hebben het weer voor elkaar gekregen: een maanden durend programma.

In ons gevarieerde programma aandacht voor muziek, streektaal, kunst, historie, landschappen, met dit jaar het Reestdal centraal.

Deze winter een betoverende expositie van de Hasselter en Ommer kunstenaars Han Ferwerda en Frits Driessen. Hoe gaan zij om met herinneringen, we zouden ze in een doosje willen doen. En niet te vergeten de winterexpositie van Frederik Weijs uit Zwartsluis.
Een overzicht van alle activiteiten tijdens het Winterkwartier 2016/2017 vindt u onder agenda, rechts van deze tekst. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u door naar www.beleefzwartsluis.nl

Kom de deur eens uit deze winter, kom een praatje maken, drink wat en laat je verrassen door het leuke aanbod cadeaus en streekartikelen. Vrienden of familie op bezoek? Loop eens met ze binnen! Ons dorp en Sluuspoort mogen er zijn.